Om oss

Vision, historik och medarbetare

Toresson Revision

Toresson Revision är ett familjeföretag som grundades 2006 av Ralf Toresson, vars vision är att utföra revision av små till stora bostadsrättsföreningar med fokus på hög service och tillgänglighet.

Då vi är specialiserade på revision och rådgivning för bostadsrättsföreningar har vi stor erfarenhet av att arbeta med såväl större som mindre ekonomiska förvaltare för bostadsrättsföreningar.

Vi strävar efter en långsiktig relation med våra uppdragsgivare, de flesta av våra föreningar har varit med oss sedan starten 2006

Från vänster: Peter Toresson, Carina Toresson, Camilla Lindstaf, Ralf Toresson

Vår historia

Ralf Toresson har över 30 års erfarenhet från arbete med revision inom KPMG, där han granskat både föreningar och aktiebolag. Intresset för bostadsrätter växte när han föreläste på kurser för internrevisorer och styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar.

Han blev ofta tillfrågad om han var villig att bli revisor i bostadsrättsföreningar som efterfrågade branschkunskap och specialistkompetens. År 2006 beslutade han sig för att starta Toresson Revision med tydlig inriktning på bostadsrätter och än idag behåller företaget sitt fokus på bostadsrättsföreningar.

Företaget idag drivs i huvudsak av hans döttrar.